Wij gaan voor verfijning.
Wat je niet in elke modelbouwwinkel te zien krijgt, kan je mogelijk bij ons vinden.

Een online winkel én deelnemen aan expo's.

Om meer naambekendheid te verkrijgen heeft ReyLo de stap gezet om naar het doelpubliek te gaan.

Een eerste deelname aan een expo is een feit geworden in september 2015 in Genk, met een stand van 3:3.

Maar daar bleef het niet bij. In januari 2016 stak ReyLo de grens over naar Frankrijk voor een internationale beurs voor schaalmodellen in Arras. 

Vervolgens in oktober 2016 de grote modelspoor expo in Leuven én in november 2016 het internationaal salon RailExpo in Chartres, met deze keer een stand van 6:3.

Na nog wat verder zoeken naar echte ambachtelijke én niet gekende producten is ReyLo, in 2022, in contact gekomen met Van Petegem Scenery en exclusieve verdeler voor België geworden.

In 2023 heeft ReyLo eveneneens Van Petegem Scenery overtuigd om mee te gaan naar RailExpo in Dreux (F) wat tot een geweldig succes heeft geleid.

ReyLo is een onderneming natuurlijk persoon zonder personeel, opgericht in 2012 door Lode Reynaert die de activiteiten uitoefent als zelfstandige in bijberoep.

ReyLo startte zijn activiteiten op de IT markt op low profile basis. 

Naast IT heeft Lode ook een passie met treintjes en dankzij het netwerken met mensen die ook deze hobby fijn vinden, kwamen de prikkels om daar iets meer mee te doen.

 ReyLo opende in 2015 een webwinkel met artikelen die niet met bandwerk geproduceerd werden.Lode Reynaert (ReyLo) en Geke van Petegem (Van Petegem Scenery) op RailExpo 2023 in Dreux (F)